Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek milyen kémiai kiselőadá...

Nektek milyen kémiai kiselőadás tetszene?

Figyelt kérdés

Van egy órám egyetemen, amin az a feladat, hogy egy 8-10 perces "nanotanítás" keretein belül tartsunk 1-1 kiselőadást, és nekem nincs sok ötletem. Van egy példa-lista, amiről lehetne választani, de azok nekem nem tetszenek, meg nem is olyan egyediek.

Én a körömlakk kémiájára gondoltam, de ahhoz nem tudok semmilyen látványos kísérletet. (A látványos alatt azt értem, hogy meggyullad, felrobban, elrepül, szép színes, stb.) Ha ehhez találnék valami jó kísérletet, az tetszene? Vagy anélkül esetleg?

Írjátok meg, légyszi, hogy középiskolások vagytok-e, és tanultok-e kémiát. Sokat segítene! :)

2015. szept. 16. 16:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!