Az okjs képzés hogyan is működik? A többi lent
Figyelt kérdés
Ha én érettségi után el akarok menni okjs képzésre akkor bármit tanulhatok? mondjuk ha nincs semmi szakma se tapasztalat a kezembe csak egy érettségi és mondjuk olyan 2 éves képzésre akarok menni mondjuk egészségügybe vagy ilyesmi vagy éppen Drog- és toxikológiai technikus képzésre akkor el mehetek vagy ahhoz kell olyan érettségi vagy valami teljesen nem értek semmit köszönöm a válaszokat előre is vagy ha üzenetet ir valaki nekem az is nagyon jo lenne :)2015. szept. 15. 17:50
1/2 anonim válasza:
okjnet.hu-n nézd meg a feltételeket, szerintem írja, ha valami különleges tárgyból kellene vizsga vagy valami.
Amit említettél, Drog- és toxikológiai technikus (szakképesítés-ráépülés) OKJ Laboratóriumi technikus szakmai előképzettséget igényel.
Szóval ez egy ráépüléses képzés,nem elég a sima érettségi vizsga, előbb el kell végezni a laboratóriumi technikust.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2015. szept. 18. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!