Miért nem megy a tanulás?
Figyelt kérdés
Két éve még azon izgultam doga osztás előtt, hogy 4-es vagy5-os lesz e a dogám. Most meg teljesen leblokkolok mindig felelésnel dogánal és rosszabbak a jegyeim sokkal. Nem tudom miért. 14/l2015. szept. 11. 18:04
1/3 anonim válasza:
Többet kell készülni, gyakorolni. Otthon mond fel valakinek, szülőknek, testvérnek,vagy akár saját magadnak, így tudsz készülni.
2/3 anonim válasza:
Én is akkoriba kezdtem el rontani a jegyeimen, részben az, hogy nehezedik a tantárgy, de azért is, mert azt hittem, hogy eleget tanulok, később 11. után rájöttem, hogy tényleg többet kell tanulnom, olvasgatnom ugyanazt, az egyik legjobb tanulási múdszer, hogy leírod mégegyszer azt, amit nem tudsz egy "tanulós" füzetbe, vagy felolvasod magadnak, ezt felveszed telefonnal, mp3 lejátszóval és hallgatod párszor(ha nem túl hosszú).
3/3 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok testvér!
9.-be bekerültem, meg vagyok halva már most 2 hét után.
Nagyon kemény az egész iskola, napi 8-9 de van 10 órám is, és egymás után ilyen óráim vannak fizikai,kémia,töri,föci,matek,tesi,gyakorlat. :/
Írtó sok szóbeli és még több írásbeli van, oldalakat adnak fel írásbelinek és 10 oldalakat szóbelinek.
Már a 6.-7. órán meg vagyok dögölve, már sokszor mire hazamegyek az összeesés szélén állok, korán kelek, késő estig tanulok, keveset alszok és ez csak rosszabb lesz. ://
Nem bírom elképzelni milyen lesz jövőre, 12 órám lesz mindennap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!