Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit kell fizetnem, ha...

Mennyit kell fizetnem, ha minort és specializációt is felveszek?

Figyelt kérdés

SZTE-ről van szó. Nyelvi szakon vagyok, ahol szeretnék specializációt és minort is választani. Úgy tudom, ha ezt teszem, akkor fizetnem kell. De nem találtam róla infókat, hogy mennyit.

És ha felveszem együtt mindkettőt, akkor mondjuk az elején még leadhatom valamelyiket? Vagy onnantól kezdve nincs visszaút?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. szept. 11. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Felveheted, és így ugye mire végzel, jóval több kredited lesz, mint az elvárt. 10%-os túllépés még belefér, a felett pedig egy bizonyos összeg, nálunk pl. 3000 Ft/kredit fizetendő.

Le lehet adni a specializációt és/vagy minort, de a krediteket akkor is ki kell fizetni, amennyiben több, mint 10%-os a túllépés.

Így tudsz rákeresni is a díjakra, eljárásra: kredit túllépés

2015. szept. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!