Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 46 kilométerre van tőlem az...

46 kilométerre van tőlem az egyetem, melyik éri meg jobban: bejárni vagy felköltözni?

Figyelt kérdés
Busszal körülbelül 1-másfél óra az út.
2015. szept. 8. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked kell eldönteni melyik legyen.. amúgy én a helyedben bejárós lennék, 46 km annyira nincs messze,és ha azt mondod háztól házig 1- másfél óra az út,szerintem vállalható..de ha az jobb,próbáld ki milyen bejárni és ha nem tetszik akkor még mindig válthatsz :)
2015. szept. 8. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat!

Azt elfelejtettem megírni, hogy: pénzügyileg melyik éri meg jobban?

2015. szept. 8. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most is bejárok, abban az esetben működik, ha nem csak szépen kibattyogsz a 10 percre lévő buszmegbe felszállsz és a leszállsz a célnál. Én speciel az átszállással ráb. sztam, rossz a buszcsatlakozásom.
2015. szept. 8. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:

én ugyan az egyetem városában élek,mégis 1,5 óra mire beérek , mert át kell szállnom és a város másik végén lakom. szerintem nem olyan vészes . a buszon tudod olvasgatni a jegyzeteidet is.

anyagilag mindenképpen a bejárás éri meg,gondolom veszel bérletet..a diáknak sosincs ökör ára

amúgy ennyi kilómérettől sztem kolit nem kapnál első félévben. marad az albérlet,ami ha társakkal bérled is kb 25-30 ezer, ha szerencséd van rezsivel. de még mindig enni kell valamit+a városban is kell bérlet..sztem jobban megéri otthonról menni. én a helyzetedben akkor költöznék be,hogyha a szüleimmel nagyon rosszul jönnék ki

2015. szept. 9. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tuti beköltöznék, ha lenne rá lehetőségem. 1,5 óra oda vissza az 3 óra, reggelente nagyon korán kellene kelned stb. Ha vonattal jársz és netalántán át is kell szállnod, a késéseket, várakozási időt két csatlakozás között megtolhatja bőven ezt az időkeretet. Nekem volt olyan, hogy lekéstem az egyik buszom, mert majdnem 1 órát késett a vonat, akkor 2 órát kellett várnom a buszra, és nem 1-szer van ilyen, főleg téli hónapokban, illetve, ha újítják az egyik megállót vagy akármi közbejöhet.
2015. szept. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!