Milyen a Hunfalvy János szakközép japán tagozata?
Szia!
Én a hunfalvyban most vagyok gólya és japán tagozatra járok. A suliban hetente 5 japán óra van és kb. 1 hét alatt meg tanultuk a hiraganát (kb 45-49 jel), szóval gyorsan tanulunk. A tanár nagyon érthetően magyaráz. A társaság? Hát... Kb mindenki otaku xd de jó fejek :)
Ismerek még 2 közép sulit, aminek van japán tagozata,
Babits Mihály gimnázium de az nagyon messze van tőled ( Budapest, Tóth Aladár u. 16-18, 1047 ). Ott ha jól hallottam nem annyira foglalkoznak a nyelvvel, inkább a kultúrával.
A másik az Európa 2000, ez fizetős suli (kb 30 000.-/hó). Azt mondják jó suli, modern meg egyéb. Én tavaly ide akartam iratkozni, de az egyik ismerősünk szólt, hogy ebbe a suli olyanok járnak, akik drogoznak meg isznak stb. (Cím Budapest, Gizella utca 42-44, 1143 )
Ennyi infóm van. Remélem segítettem neked :D
Amúgy jól gondold meg, hogy tényleg ez a tanulni, mert osztályatarasaimat meghallgattam és a társaság zöme azt felelte,hogy az animék miatt választottak ezt a nyelvet. Menő , hogy tudsz japánul,de tudsz is vele kezdeni valamit? Szóval ezzel arra akarok kilyukadni, hogy ne csak a nyelvből remekeljél, de tegyél valamit hozza , hogy eltudj majd helyezkedni a társadalomba.
Te jó ég túl sokat írtam xd remélem nem zavar. Bocsi XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!