Azt mondják, idén nagyon nehéz volt a központi felvételi matekból. Vajon jövőre akkor még nehezebb, vagy nagyon-nagyon leegyszerűsített, könnyű lesz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 20:48
1/7 anonim válasza:
Szerinted ezt ki tudja megmondani?
Bármelyik variáció lehetséges. Ha Már ilyen ügyesen észrevetted, hogy egy éved van még felvételiig, akkor inkább tanulj, és nem lesz nehéz...
2/7 anonim válasza:
minden evben ezt mondjak, de mar elegge uncsi sztori:/
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudja megmondani senki, gondoltam, van valami tippetek. Majd akkor megtudja mindenki, ha jövőre kiosztják a feladatlapokat. Nem tudom, honnan gondolod, hogy nem kezdtem el rég tanulni rá. Azért köszi!
2010. márc. 11. 21:44
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy minden évben ezt mondják, de ez most tényleg így van. Jövőre pedig szerintem könnyebb lesz.
5/7 anonim válasza:
a felvételit és az érettségit is évről évre nehezebbre csinálják, aminek pont az a célja, hogy kiszűrjék a nemtanulókat, magyarán ne vegyenek fel olyan suliba, ahova nem való vagy a tanulmányaid, a teljesítményed alapján.
6/7 anonim válasza:
Érettségi évről-évre könnyebb. Nézd meg a statisztikákat...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2010. márc. 12. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!