Bántanak a suliban mit tegyek?
Van 1 nagyobb magasabb gyerek a suliban ő a fő gonosz vele van egy haverja ő ha nincs vele a colos akkor nem bánt. Tipikus cigánykodás. Az a baj hogy én elég besz@ri vagyok nem merek velük kikezdeni mert akkor mégjobban bántanak mert akkor már van miért. Volt már így. Ez a verjük meg a gyengébbet úgyse üt vissza. Igazgatónak szoltam megfogta a válllát és mondta neki h ne csinálj ilyet. Ennyi. Osztályfőnöke "kirugatta" nem járhatott be suliba csak vizsgákra. Tavaly volt ez. Idén első nap odajött hozzám és mondta hogy az lesz mint tavaly akkor úgy megrugott hogy a telefon a zsebemben is meghajlott. Azóta se voltam suliba részben ezért mert félek. Mit tegyek ez ellen?
Szólok az igazgatóhelyettesnek az rendes meg a osztályfőnökének ő mellettem van de ha nem kerül ki a suliból akkor Továbbra is bántani fog. Ha bánt és nyoma marad akkor rendőrségen feljelenteném. Mi lenne a legjobb megoldás? Lelkileg is nagyon megvisel a dolog
Mi? Helyi újság, tv van? Ha az igazgató nem hajlandó rendet tenni, akkor botrányt csinálnék belőle.
Engem lányként vertek, akkor apám közölte a gyerekkel, hogy lenyúl a torkán és kihúzza végbelét rajta. A b sztatás még tartott egy ideig, de nem vertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!