Beleszámítható-e 15 többletpontként?
Figyelt kérdés
Kaphatok-e többletpontot azért, ha U13 NBII-ben 1. helyezést értem el a csapatommal 2008/2009-es szezonban? A válaszotokat előre is köszönöm!:)2015. szept. 2. 19:05
1/5 anonim válasza:
felvi.hu kalkulátora választ ad.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha úgy gondolod, hogy ahova megyek egyetem ott beleszámít-e, igen. Szóval, ha felvi.hu-n beírom, hogy van ilyen sport eredményem megkapom érte a pontot a kérdés az, hogy ugye ez 2008/2009-es szezon és, hogy 12 éves voltam és megkapom-e a többletpontot attól függetlenül, hogy nem az érettségi előtti évben történt közvetlenül hanem még általános iskolában. A válaszokat előre is köszönöm!
2015. szept. 3. 18:42
3/5 anonim válasza:
Az a baj felvivel, hogy mindent beszamolnak meg az eljaras soran is. Aztan lehet egyetemen lesz a para hogy lehet megsem jart volna aztan eszreveszik e vagy sem. En most ugyanigy vagyok csak masra kaptam meg a tobbletpontokat, aztan remenykedek, hogy nem veszik eszre
4/5 A kérdező kommentje:
NKE-ről van szó, de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ:/
2015. szept. 3. 19:49
5/5 anonim válasza:
Van kicsi kezed kicsi szád , felemeled a kicsi kezeddel a kicsi telefonkészüléket megtárcsázod őket és elmondod a kicsi száddal, hogy te sövényméretű korodban nb2-ben 1 helyezést értél el vagy írsz felvinek emailben 1 héten belül válaszolnak. Amúgy szerintem az egyéni sporteredményeket számolják. Maximum páros vagy kajak kenuban mondjuk a négyes. Olimpia, stb azt alapból. Atlétikai cuccokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!