Másnak is lassan megy át a netes utalás a Neptunba?
Figyelt kérdés
Más utalások egyik pillanatról a másikra megvannak, de a Neptunus egy ideje már gondolkodik...
Többször ellenőriztem, hogy mit hova kell írni, és szerintem jól.
De még mindig "folyamatban" van.
2015. szept. 1. 19:01
1/5 anonim válasza:
Az utalás pont annyi idő alatt érkezik meg a számlára, mint bármilyen másik utalás.
De minden diáknak van egy virtuális alszámlája. Erre adminisztrátorok vezetik rá az összeget egyesêvel, a megadott közlemény alapján. Ez pedig idő, mert ilyenkor utal mindenki...
2/5 A kérdező kommentje:
aha.. az emberi tényező :)
köszönöm a választ
2015. szept. 1. 19:28
3/5 anonim válasza:
Nekem több, mint egy hét alatt ment át. Máshová két napon belül megvan.
4/5 anonim válasza:
hát alapszabály hogy neptunra utalsz tedd a fizetési határidők elé bőven, mert időbe kerülhet hogy használhasd azt a gyűjtőszámládon. nekem átlag 3 nap szokott lenni az átfutási idő
5/5 A kérdező kommentje:
Jó öttlet.
Köszönöm mindenkinek :)
2015. szept. 2. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!