Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középszintű matek érettségire...

Középszintű matek érettségire hogyan készüljek fel? Nektek mi jött be?

Figyelt kérdés
3-4es vagyok belőle:D
2010. márc. 11. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 2-es voltam belőle és semmit nem néztem át, csak megnéztem a névjegyű függvénytáblát előtte, hogy ne ott keresgéljek. Ja de, az egyenleteket átnéztem előtte, mert tuti hogy hosszúba lesz olyan:D És négyes lett, szóval jobb, hogy nem is tanultam rá nagyon.
2010. márc. 11. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom, de középszintűn még a hülye is átmegy, képtelenség megbukni. Csináld meg az előző évek feladatsorait, lapozgasd a négyjegyű függvénytáblázatot, hogy mi hol van.
2010. márc. 11. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Én 70-80%-ra zeretném megírni:)
2010. márc. 11. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi órákon végigcsináltuk az összes azelőtti érettségi feladatsort. Külön nem készültem rá, bár sosem volt gondom a matekkal:)

Függvénytáblában szinte mindent megtalálsz:)

2010. márc. 11. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
www.matekerettsegi.hu nézd meg nagyon jó oldal ;)
2010. márc. 11. 18:14
 6/7 anonim válasza:

szerintem a legjobb, ha átrágod magad ez előző években készült matek érettségiken úgy, hogy csak ÖNÁLLÓAN max függvénytáblázatot és számológépet használva. Utána meg le tudod ellenőrizni, hogy mi az amit elrontottál és ha nem érted, hogy a megoldókulcsban miért pont az a megoldás, ami, egyszerűen kérdezd meg a matektancidat. Ő biztosan szivesen segít. De egyébként tényleg csak úgy tudsz a legjobban készülni rá, ha egyedül fogsz neki a gyakorlásnak, és a saját hibáidból tanulsz. Ha az órákon közösen oldjátok meg és nem is figyelsz oda, annak semmi értelme, úgysem marad meg.

Sok sikert! :)

2010. márc. 12. 06:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem elrettentésképp, de a matektanárom épp a napokban közölte, hogy nyugodtan számítsunk rá, hogy az idei matek nehezebb lesz, mint az előzőek, mert már a nagyokosok is rájöttek, hogy ehhez az érettségihez nem kell 12 év matek oktatás. Amúgy gyakorolj, és forgasd gyakran a függvénytáblát, hogy tudd, mit hol kell keresned.
2010. márc. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!