Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Macika Ösztöndíjasok! Ti sem...

Macika Ösztöndíjasok! Ti sem kaptátok még meg az ösztöndíjat?

Figyelt kérdés
A pályázatban azt írták, hogy 2009 dec. végén bírálják el, és febr. 28-ig küldik.. Én még nem kaptam semmit. De értesítőt sem, arról sem, hogy elnyertem, és arról sem, hogy nem nyertem el a pénzt. Ez mit jelent akkor? Máskor hogy történt az értesítés és kiutalás?
2010. márc. 11. 12:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
olvass vissza, használd a keresőt...
2010. márc. 11. 12:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Muszáj ezt a kérdést hetente egy-kétszer feltenni? Mindig röhögnöm kell a nevén...
2010. márc. 11. 13:20
 3/18 anonim ***** válasza:
Én miért nem kapok ilyen ösztöndíjat? Azért mert nem vagyok cigány? Diszkrimináció... -.-
2010. márc. 11. 14:02
 4/18 anonim válasza:
Ha nem kaptál levelet akkor megkapod,mert csak az kap levelet akit elutasitottak.Énis várom már,késnek vele.Ez a sok analfabétát aki meg nevet ezen a neven nem értem!!Irigyek??Miértnem tanulnak jól??!!!
2010. márc. 11. 14:09
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk irigyek, csak tudod spec. én is jól tanulok, de nem vagyok cigány ezért egy fillér ösztöndíjat nem kapok... nem elég a segélyke gondolom
2010. márc. 11. 14:33
 6/18 A kérdező kommentje:

-"olvass vissza, használd a keresőt..."-

Kösz, használtam, de attól hogy az válaszolók privátba megbeszélik egymásközt, hogy megkapták-e, azt én még nem tudhatom, (mert nem az volt a kérdésük) ezért írtam ki ezt a kérdést én.

2010. márc. 11. 14:41
 7/18 A kérdező kommentje:

- "Muszáj ezt a kérdést hetente egy-kétszer feltenni? Mindig röhögnöm kell a nevén..." -

Örülök, hogy vidám perceket tudunk neked okozni. Remélem nem sokáig kell már erről kérdezősködnünk.

2010. márc. 11. 14:43
 8/18 A kérdező kommentje:

- "Én miért nem kapok ilyen ösztöndíjat? Azért mert nem vagyok cigány? Diszkrimináció... -.- "-

Igen, diszkrimináció. Sajnos Magyarországon ez bevett szokás. Viszont cserébe nem kell hetente többször "büdös cigányozást" és egyéb kedveskedő becézéseket elviselned...

Remélem te is találsz magadnak pályázatot, ahova tudsz jelentkezni.

2010. márc. 11. 14:46
 9/18 A kérdező kommentje:

- "Ha nem kaptál levelet akkor megkapod,mert csak az kap levelet akit elutasitottak.Énis várom már,késnek vele.Ez a sok analfabétát aki meg nevet ezen a neven nem értem!!Irigyek??Miértnem tanulnak jól??!!!" -

Köszi a választ, akkor továbbra is várom :)! Jó tudni, hogy mire számíthatsz, és mire nem...

Én azért kicsit megértem a többieket is. Én sem örülök, ha valamiből csak azért maradok ki, mert cigány származású vagyok. Lehet hogy ők is jó tanulók.

De a macika elnevezésen már valóban túltehetnék magukat :)

Köszi, hogy írtál!

2010. márc. 11. 14:51
 10/18 A kérdező kommentje:

- "Nem vagyunk irigyek, csak tudod spec. én is jól tanulok, de nem vagyok cigány ezért egy fillér ösztöndíjat nem kapok... nem elég a segélyke gondolom" -

Úgy tudom tanulmányi öszöndíj minden egyetemen van, arra mindenki pályázhat. Én ezekből tartom fenn magam. És diákmunkából, meg más alkalmi munkából.Nem "segélykéből.. " Ez a megjegyzés nem esett valami jól, de gondolom nem is azért írtad.

Nagyon örülök, hogy nem vagytok irigyek. Neked is kívánom, hogy találj olyan pályázatot, ahova jelentkezhetsz.

2010. márc. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!