Macika Ösztöndíjasok! Ti sem kaptátok még meg az ösztöndíjat?
-"olvass vissza, használd a keresőt..."-
Kösz, használtam, de attól hogy az válaszolók privátba megbeszélik egymásközt, hogy megkapták-e, azt én még nem tudhatom, (mert nem az volt a kérdésük) ezért írtam ki ezt a kérdést én.
- "Muszáj ezt a kérdést hetente egy-kétszer feltenni? Mindig röhögnöm kell a nevén..." -
Örülök, hogy vidám perceket tudunk neked okozni. Remélem nem sokáig kell már erről kérdezősködnünk.
- "Én miért nem kapok ilyen ösztöndíjat? Azért mert nem vagyok cigány? Diszkrimináció... -.- "-
Igen, diszkrimináció. Sajnos Magyarországon ez bevett szokás. Viszont cserébe nem kell hetente többször "büdös cigányozást" és egyéb kedveskedő becézéseket elviselned...
Remélem te is találsz magadnak pályázatot, ahova tudsz jelentkezni.
- "Ha nem kaptál levelet akkor megkapod,mert csak az kap levelet akit elutasitottak.Énis várom már,késnek vele.Ez a sok analfabétát aki meg nevet ezen a neven nem értem!!Irigyek??Miértnem tanulnak jól??!!!" -
Köszi a választ, akkor továbbra is várom :)! Jó tudni, hogy mire számíthatsz, és mire nem...
Én azért kicsit megértem a többieket is. Én sem örülök, ha valamiből csak azért maradok ki, mert cigány származású vagyok. Lehet hogy ők is jó tanulók.
De a macika elnevezésen már valóban túltehetnék magukat :)
Köszi, hogy írtál!
- "Nem vagyunk irigyek, csak tudod spec. én is jól tanulok, de nem vagyok cigány ezért egy fillér ösztöndíjat nem kapok... nem elég a segélyke gondolom" -
Úgy tudom tanulmányi öszöndíj minden egyetemen van, arra mindenki pályázhat. Én ezekből tartom fenn magam. És diákmunkából, meg más alkalmi munkából.Nem "segélykéből.. " Ez a megjegyzés nem esett valami jól, de gondolom nem is azért írtad.
Nagyon örülök, hogy nem vagytok irigyek. Neked is kívánom, hogy találj olyan pályázatot, ahova jelentkezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!