A félév aktiválását követően (Neptun), küldenek emailt, mert nekem csak Neptunon jött üzenet, hogy aktív félév elfogadva?
Te tudod beállítani, milyen eseményekről kérsz üzenetet. Az Üzenetek dobozban a Beállítások link, majd az Automatikus értesítések fül.
Természetesen nem kell 20 formában visszajelezni, ha elfogadták az aktív félévet, egyrészt kaptál Neptun üzenetet, másrészt látod a Beiratkozás/Bejelentkezés oldalon is, hogy az adott féléved aktív, és el van fogadva.
Mármint hol? A Beérkezett üzenetek oldalon van ilyen opció, de köze sincs az üzenetbeállításokhoz, csak azt kérdezi, most épp mikor jelenítsen meg neked (szűrés).
Bal oldalon, az Üzenetek dobozban van a Beállítások link. Ha nincs ilyen doboz (amit kétlek, mert akkor hogy jutottál az üzenetek oldalára?), akkor a bal oldalon lévő boríték ikonra jön be.
Boríték van csak, azon belül pedig ezek jelölhetők:
egyedi/automatikus/összes üzenet
Egyéb funkció nincs.
Nem tudom, neked hogy nézhet ki a Neptun, elvileg ez egységes mindenhol, és már 4 különböző intézményben állítottam be ilyet.
Pirossal jelöltem az 1., 2. és 3. lépést. A műveletsor bármelyik Neptun aloldalról elkezdhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!