Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki már tett Egészségügyi...

Aki már tett Egészségügyi alapismeretekből középszintű érettségit, az válaszolna pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

Arra lennék főként kíváncsi, hogy Oktbertől-Májusig fel lehet-e készülni középszintre, ha min 80% kell.

Tanárt nem ismerek, így főként itthon gyakorolnék könyvből, meg csinálnám az érettségi feladatokat. Szerintetek így lehetséges?

2015. aug. 27. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell pont ebből a tárgyból középszintű érettségit tenni, most megmondom neked, hogy ennyi idő alatt szinte bármilyen tárgyból fel lehet készülni. Persze függ attól is, hol tartasz most, mennyi időt szánsz rá, mennyire vagy okos és szorgalmas, és mennyire tanulsz könnyen, de alapvetően simán, ennyi idő alatt több tantárgyból is.

(Az október, a május és az egészségügyi is kisbetűs.)

A feladatokon kívül a követelményt is nézd, hogy a szóbelire is tudjál készülni. Egyébként érettségiztél már?

2015. aug. 28. 07:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, idén érettségiztem. Még semmit nem tanultam egészségügyi alapismeretekből, csak a jogosítványom miatt vettem részt eü képzésen.

Egyébként ilyenre egy sima középiskolás biosztanár is fel tud készíteni?

Semmelweis-re szeretnék majd menni, de infoból nem akarok újra érettségizni, mert azt utálom....

2015. aug. 28. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez egy külön szak, amit eü. szakközepekben tanítanak, és ott vannak hozzá tanárok.

De azért valószínűnek tartom, hogy egy biosztanár is meg tudja oldani, ha belenéz a könyvbe.

2015. aug. 28. 14:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

És ha itthon szeretném elkezdeni a felkészülést, milyen könyveket kell elolvasnom?

2015. aug. 28. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Egészségügyi alapismeretekből a középszintű érettségi nevetségesen könnyű. Én emeltre szeretnék menni májusban, ott azért van 1-2 témakör aminél kicsit elakadtam...
2015. okt. 11. 00:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó hír, de megtudnátok nevezni pár könyvet és témakört?
2015. okt. 11. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A műszaki kiadó oldalán megtalálod a könyveket. Meg is lehet rendelni. De van amit netről is le tudsz tölteni.
2015. okt. 11. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi -
2016. máj. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!