Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vigyek táskát a tankönyvátvéte...

Vigyek táskát a tankönyvátvételre? (Lent)

Figyelt kérdés
Holnap megyek átvenni a tankönyveket,és nem tudom hogy vigyek e táskát,amiben hazahozom,vagy adnak szatyrot hozzá? Mert ha viszek táskát,és megyek az utcán a tankönyvekért,az emberek hülyének fognak nézni,hogy egy üres táskával járkálok...köszönöm a válaszokat❤

#táska #tankönyv #tankönyvátvétel
2015. aug. 26. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Vigyél táskát,az a biztos.Hogy ne legyen üres,rakj bele telefont,kulcsot,vizet.Ha átvetted a könyveket,a telefont zsebre vágod,a vizet kiiszod,az üveget eldobod.A kulcsot meg úgyis elhagyod.:)
2015. aug. 26. 22:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Haha,koszi:D
2015. aug. 26. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem teljesen értem a logikádat. Azért viszed a táskád, hogy elhozd benne a könyveket. Addig nyilván üres. És akkor mi van? Egyébként is ki lát bele, be van cipzározva. Irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád.
2015. aug. 26. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért néznének hülyének? Istenem... Én pont ezért nem tudok olyan dolgokat csinálni ami más szemében már lehet hülyeség mert ti már magatokba beszélitek, hogy ez is cink. Mikor érünk már oda, hogy semmi se égő?
2015. aug. 26. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,addig üres a táska,de amíg nincs benne a tankönyv,hülyének érzem magam,hogy egy üres táskával sétálgatok a főtéren.:D köszönöm a válaszod!:)
2015. aug. 26. 22:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Harmadik: mostmár minden égő amugy,és nem akarok hülyének tünni mások előtt:D Köszönöm a válaszod!:))
2015. aug. 26. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Pontosan ez a felfogás tesz téged hülyévé. Idővel majd rájössz.
2015. aug. 27. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!