Az ideiglenes felvételi jegyzéknél nem kell leírni, hogy ki hányadik helyen áll?
Figyelt kérdés
Csak mert a Teleki Blanka Gimnázium honlapján mindent szépen leírnak, hogy hány pontom lett ebből, abból, összesen, mit jelöltem meg, de nem találom, hogy hányadik vagyok az ideiglenes felvételi rangsorban. Én lennék béna, hogy nem veszem észre, vagy tényleg nincsen ott?2010. márc. 10. 20:34
1/7 anonim 

válasza:

Írd le a honlap címét és majd megnézem neked:D:D
2/7 A kérdező kommentje:
Tessék. Innen ki kell választani valamelyik linket alul (nevek). Kattints arra, amelyik szimpatikus. És köszönöm, hogy megnézed.
2010. márc. 10. 21:32
3/7 anonim 

válasza:

Megnéztem, én se látom, ennek nem így kéne kinéznie. Hívjátok fel az iskolát.
4/7 anonim 

válasza:

mostmár megcsinálták a sorrendet.nézd meg:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Hát, így nem kell felhívni a sulit, holnapra terveztem. Amúgy 15. lettem, de csak másodiknak jelöltem és az elsőbe fel fognak venni. De azért örülök ennek az eredménynek, jót tesz a büszkeségemnek. :)
2010. márc. 15. 14:54
6/7 anonim 

válasza:

Amúgy ha jól tudom még lehet sorrendet változtatni ha szeretnél a telekibe menni.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi, de nekem megfelel az, amit első helyre írtam. :)
2010. márc. 18. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!