Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 7. be megyek izgalmasabb lesz...

7. be megyek izgalmasabb lesz vagy olyan unalmas mint a 6. osztály?

Figyelt kérdés

Most megyek 7.be és nem tudom hogy várjam,mert izgalmasabb lesz az új tantárgyak miatt(új tanárjaim is lesznek). Vagy ugyanolyan unalmas lesz mint a 6. osztály?

Vegyes érzelmeim vannak az iskola terén, mert (mindig így van) első pár hét jó lesz a suliba, aztán pedig unalmas lesz egészen nyár végéig.. Bár, a 6. osztály sokkal gyorsabban eltelt mint az 5. ezért reménykedek benne hogy a 7. is gyorsan elfog telni és újra nyár lesz :D

2015. aug. 26. 00:38
 1/7 anonim válasza:
Az hogy milyen izgalmas lesz az csak rajtad es az osztalytarsaidon fugg.
2015. aug. 26. 11:18
 2/7 anonim válasza:
49%

Én is 7.-es leszek. Szerintem ne várd mert az iskola nem fog megváltozni csak több órád lesz és több tanárod akik több 1-est osztanak ki(ha ügyes vagy kapsz 5-öst is). Sajnos csak az első pár óra leszs érdekes a többi tanulás. Napi 8 óra az iskolában töltés és a maradék órád tanulás. Lesz rengeteg új és (dög) nehéz és unalmas óráid. (pls: Kémia, földrajz..)

:) van jó oldala is csak arról nem tudok.

2015. aug. 26. 13:57
 3/7 anonim válasza:
Nagyon bírlak kettes :D. Én is hetedikbe megyek, de nem várok semmi jót. Csak sokkat több tanulás. Remélem hamar eltelik. -_-
2015. aug. 26. 17:15
 4/7 anonim válasza:
Nagyon rácsesztetek veletek együtt én is. A hetediket fejeztem be de megbuktam (évismétlésre) úgyhogy megint irány a hetedik. Életem legszörnyübb éve volt. Bár mehetnék nyolcadikba százszot jobb mindenki azt mondja. De megbuktam úgyhogy megismétlödnek a végtelen órák feladatok és a leghülyébb programok mint például a pájaválasztási vagy a nyolcadikasok ballagtatása. Nagyon ki****tam magammal hogy lusta voltam. Tanuljatok hogy ne járjatok így. A hetedik szar és dög unalom.
2015. aug. 26. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

#2-es: Egyáltalán nem biztos, hogy sok 1-est fog kapni, sőt a6 se biztos, hogy fog kapni (az új tárgyak ellenére). Am. meg honnan tudod, hogy dög nehéz és unalmas lesz ha még nem is tanultad?

Am. a kémia igen is jó, a fizikát is meglehet szeretni. És valóban csak rajtad, az osztálytársaidon, na meg persze a tantárgyakhoz és a tanuláshoz való hozzáállásodon múlik, hogy milyen lesz az év.

2015. aug. 26. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
*az
2015. aug. 26. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
A hetedik dög nehéz volt.. Nem lesz unalmasabb, többször kapsz gyomorideget, mert több lesz a tantárgy, óraszám meg a TZ. Juppiiii sok szerencsét nekeeeedd :/ xD
2015. aug. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!