Levelezőn hánytól hány óráig tartanak az órák?
Figyelt kérdés
Azzal tisztában vagyok,hogy pénteken és szombaton kell bejárni. Egyik ismerősöm,aki nappali tagozaton tanul,azt állította,hogy reggel nyolctól estéig tartanak az órák. A kérdés az,hogy hány óráig?2015. aug. 22. 20:42
1/9 A kérdező kommentje:
Az az ismerősöm ugyanis nem tudott pontos választ adni,ezért reménykedem benne,valaki hátha tudja. :)
2015. aug. 22. 20:43
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy heti két alkalommal van tanítás, délután 14.30 órától 18.10, ill, 18.55 óráig. Iskolánként előfordulhatnak eltérések.
3/9 anonim válasza:
Szerintem, a levelező tagozaton sehol sem kezdődnek reggel a tanórák, de mindenképp érdeklődj az iskoládnál...
4/9 anonim válasza:
Mindenhol más, egzakt választ nem lehet adni.
Nálunk pl. levelezőn pénteken nincsenek is órák, csak szombatok, reggel 8tól este 5-ig.
De mondom, ez intézményenként eltérő, szóval az adott helyen kell ezt megnézni, megkérdezni.
5/9 anonim válasza:
Legegyszerűbb,ha keresel egy órarendet. Az SZE-nek van ilyen honlapja,ahol meg tudod nézni a levelezős órarendeket (erről tudok,de biztos a többi egyetemnek is van). Ott pl 2-3 hetente vannak csak órák (ez is változó) és péntek-szombat,általában a pénteki délután kezdődik 1 körül,szombaton meg délelőtt.
6/9 anonim válasza:
levelezős voltam, havi egy hét, reggeltől estig... (SE-ETK).
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Mindegyiket hasznosnak találtam.. Egyébként a Debreceni Egyetemre jelentkeztem,fel is vettek,tehát ott fogom kezdeni a levelezőt. :)
2015. aug. 23. 11:32
8/9 anonim válasza:
Nekünk az ÓE-n első 2 félévben hétfő-kedden volt óra két hetente (ne kérdezd ennek mi értelme) És reggel 8-tól este 10-ig volt órám hétfőn, másnap pedig szintén 8-tól este 7-ig. Nem túl munkahelybarát az ő változatuk :/
Most következő két félévben pedig csütörtök-pénteken lesznek órák, szintén két hetente.
Első félévben még jártam minden órára. Második félévben már erősen szelektáltam (bár a fontos órák, mint pl matek még így is mindig délelőttre estek, ne hogy véletlen ne ússzon el egy teljes munkanapom...)
9/9 anonim válasza:
Tudom eltelt már egy kis idő azóta, de arra esetleg tudnátok válaszolni, hogy hogy működik a tárgyfelvétel? Mármint fel tudom venni az órákat minden páros hétre vagy minden páratlanra? Van ilyen lehetőség? Vagy csak egy időpont van tárgyanként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!