Melyik a legjobb kolesz Pesten?
Segítséget szeretnék kérni. Kollégiumot kell választanom és szeretném ha véleményt mondanátok. Érettségi utáni szakképzésben vagyok és bár az évet koleszban kezdtem, otthagytam, mert nem bírtam. Az ok amiért eljöttem az, hogy szinte ált. iskolásnak néztek. Ahhoz, hogy lemehessek a boltba egy egész procedúrát végig kellett járnom, tanárról tanárra, hgy engedélyem legyen. Segítseteg olyan koleszt nézni, ahová akkor érek haza amikorakarok, akkor és addig megyek ki amikor kedvem tartja, nem ellenőrizgetnek, hanem csak annyit kérek, hogy felnőttként kezeljenek. 21 éves leszek, és sajnálom de ezeket nem bírom, hogy megkötik a kezemet alapvető dolgoknál. Persze tudom, hogy mindenki azt keresi, de az se hátrány ha 3-4 embernél nincs több egy szobában. Tudom erre az egyik válasz az lesz, hogy miért nem megyek albérletbe?!... sajnos még nem jött össze annyi ember, hogy megosszuk a költségeket.
Tehát keresem Budapesten az álomkollégiumot!
Köszi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!