Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerul a Semmelweis...

Mennyibe kerul a Semmelweis egyetemen a kollegium?

Figyelt kérdés

Nagyon eltero osszegeket latok. A Sote oldalan 35 ezret lattam egy fore, teljes szoba eseten meg 60 ezer. (Ez azt jelenti,ha valaki teljes szobat egyedul szeretne?)

A Sotepadon, meg ilyen 9-17ezer koruli osszegeket lattam, de abbol is gondolom, hogy az nem realis,hogy ugyanezt a kerdest 2012-ben is feltette itt valaki es mar akkor 17ezer volt a legkisebb osszeg,amit irtak, a novereknek meg mar akkor 20ezer folott van (most nekik 44ezer koruli osszeget lattam a sote oldalan :O)

Engem egyebkent GYTK erdekelne,nem tudom mennyibol modosul ez az osszeg, vagy van e kulonbseg mondjuk FOK-os es GYTK-s kozott. Tudom,hogy mar lekestem a jelentkezesrol. Jovore lesz esedekes. Csak azert kerdem most, mert ha tenyleg ilyen draga, tehat ha 30ezer koruli az igazsag, akkor addig ki kell talalnom valami mas megoldast, mert ez elkepesztoen sok ugy,hogy masokkal laksz kozosen.

Koszonom a valaszokat.

2015. aug. 21. 13:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Mennyi az eselye,hogy bekerulhetunk koliba? Azt olvastam,hogy az ETK-t kiveve minden karon mindenki automatikusan kap helyet. Ez igaz? Sote padon volt leirva...
2015. aug. 21. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Tavaly nekem 9320 ft/hó volt. És sajnos nem kap mindenki. Régebben 4 ágyas szobák voltak, azóta viszont 3 ágyassá alakították át, szóval nem tuti, hogy kapsz.
2015. aug. 21. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Melyik koli?

A Rezső?

2015. aug. 21. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Tömő, de ha jól tudom, a Rezső is ennyi volt.
2015. aug. 21. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért van össze-vissza neten, mert 2012-ben még más rendszer volt. Akkor rászorultság alapján volt a díjazás és többet is kellett fizetni (11-24e). 2013-óta egységes és 9000 körüli (a 2 nagy koliról beszélek most).

Akkoriban (2012) még mindenki be is került, mert 4-en voltunk egy szobában, és volt hely, de '13-tól már csak 3 fősek. A gólyák közül szerintem így is nehéz nem bekerülni, akinek van rá alapja (nem pesti, vagy Rockefeller gyerek) azt szerintem felveszik (de ez csak az én véleményem). A Tömő nagy része mindig gólya és másodéves. Sok sikert.

Ha van még valami kérdésed írj privátot:)

2015. aug. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!