Közeleg a gólyanap, és én nagyon izgulok. Már szinte beteggé tesz. Nagyon vészes? Sok a sport? Csapatverseny? Szerintem bekötöm a lábam. Ha azt mondom, hogy ki szeretnék maradni ezekből, figyelembe veszik?
Általánosíts, kérlek.
Nem igazán szeretném ezt az információt bárkivel is közölni.
Jaaa, hát akkor nincs mitől tartanod. Semmilyen megalázó feladat nem lesz. A középiskolai gólyanapnak az a lényege, hogy megismerhesd az osztálytársaidat. Lényegében csapatépítés az egész. Emiatt ne is izgulj! Jó móka lesz. Ha pedig mégis lesz 1-2 olyan feladat, amit nem szeretnél megcsinálni, akkor mondd, hogy nem akarod, nem kötelezhetnek semmire sem.
Valószínűleg a csapatverseny részét képzi majd több sportos feladat is, de nem ilyen maratonfutás-féle. Maximum olyan, hogy rákjárásban végig kell menj egy 10 méteres pályán, vagy éppen egy tojást kell eljuttatnod egy csapattársadhoz a szádban lévő kanálon, meg ilyesmi. Nem az a céljuk, hogy agyon hajszoljanak titeket. Ismerkedj, ez erről szól.
Köszönöm a választ!
Úgy érzem leginkább nyugtató szavakra volt szükségem,amit Tőled megkaptam, szóval, tényleg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!