Kollégiumba készülök, mire lesz szükségem?
Figyelt kérdés
Most megyek először,ti mit szoktatok vinni.
Csak azért kérdezem,hogy nem maradjon ki semmi,mert ugye van olyan amiből csak 1 van itthon és azt nem lehet elvinni...
2015. aug. 20. 11:22
1/4 anonim válasza:
Attol fugg fiu vagy-e vagy lany =)
2/4 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 19 éves :))
2015. aug. 20. 11:23
3/4 anonim válasza:
Először vidd az alapokat, ruha, tisztálkodó szerek, tanszerek, számítógép. Majd kiderül, hogy miket kell még vinni/mire van hely
4/4 anonim válasza:
ágyhuzat, saját párna (én mindig vittem, még ha adtak is), ruha, cipő, tisztálkodási szerek, mosópor (ha nem akarod mindig hazacipelni a ruháidat), iskolai cuccok, papírzsepi/wc papír
Női cuccok: smink, arclemosó, betét/tampon, hajszárító, hajvasaló/kulma
Legyen legalább 2 papucsod, az egyik hétköznapi használatra, a másik pedig zuhanyzáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!