Mikor kapom meg a Neptun kódomat?
Figyelt kérdés
Felvettek a Főiskolára de még egyetlen levél sem tartalmazott ezzel kapcsolatban semmit. Pedig a koleszt ott kéne rendezni azt se nagyon értem hogyan. Valaki segít?2015. aug. 19. 02:25
1/3 anonim válasza:
a Főiskolára.
Mekyikre?
Ha legalább ennyit leírtál volna, keresnék neked telefonszámot.
Így meg csak annyit tudok, hogy hívd fel a tanulmányit.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen főiskola, de ennyi idő alatt már biztos meg kellett volna kapnod.
Az első válaszolóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy keress facebookon gólyacsoportokat, de mindezt sürgősen! Rengeteg helyen már a gólyatáborok és a kollégiumi jelentkezések is lezajlottak, például az ELTE-én tegnap már ki is kaptuk az eredményt.
3/3 A kérdező kommentje:
Apor Vilmos Katolikus Főiskola Vác... Megkaptam a bejelentkezési papírokat a koleszos felvételi papírt is hogy felvettek, de neptun kód egyikben sem volt. Melyikben kellett volna lennie? A felvételi papírok között?
2015. aug. 19. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!