Állami ösztöndíjasok! 20 éven belül kell 3 évet itthon ledolgozni?
Tudtommal a 20 év a diploma megszerzése után kezdődik. Persze baromi jó lenne,ha az egyetemi éveid alatt is alkalmazva lennél,de ez bsc-n szerintem nem működhet,mert ha jól tudom,akkor olyan pozícióban kell letöltened ezt a 3 évet,amihez szükséges lenne a képesítésed,márpedig diploma nélkül nem fognak diplomásként alkalmazni. msc-n már meg lehetne talán játszani,mert ott már van egy bsc-je az embernek.
Ettől függetlenül valaki javítson ki,ha tévedek,mert nekem se teljesen tiszta,nekem is mondták szaktársaim,hogy szerintük beleszámolják azt is,amit egyetem alatt dolgoznak,de olyant is hallottam,akik szerint nem.
Most már engem is érdekel,hogy pontosan hogyan van,mert tényleg mást hallok mindenhol. Sajnos a to-n se tudják pontosan.
(Mondjuk én arra játszok,hogy külföldön helyezkedek el és inkább visszafizetem majd az ottani fizetésből. Remélem össze is fog jönni.)
nem 3 év, hanem 6 ...
a képzési idő kétszeresét kell ledolgozni
bármilyen munkaviszony megfelel (nyilván a feketemunka nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!