Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőoktatási szakképzés, de...

Felsőoktatási szakképzés, de melyik?

Figyelt kérdés

Szeretnék felsőoktatási szakképzésre jelentkezni, de amik indulnak, azok közül nem tudok választani. Érdekel az informatika, de a matek az sosem ment, illetve a programozást is utáltam, csak a hálózati rész érdekelne. A gazdasági is kilőve szintén a matek miatt. Jog, a humán, művészet és az agrár sem érdekel.

Esetleg a gazdaságon belül a projektmenedzsment érdekelne, de fogalmam sincs hogy milyen tárgyak vannak benne.

Tudna valaki segíteni, hogy még milyen lehetőségek vannak? Fontos lenne az is hogy államilag támogatott legyen.

Köszönöm előre is.

2015. aug. 18. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy melyik városban?
2015. aug. 18. 18:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Budapesten lenne jó.
2015. aug. 18. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt le vannak írva a tárgyak a projektmenedzsmenthez és a BGF elég jó főiskola, úgy tudom.Viszont van mindig egy matekos belépő/szintfelmérő szerű év elején, ha jól tudom, tehát valószínűleg kell eléggé ide is a matek.

[link]

Itt vannak még olyanok, amik érdekelhetnek esetleg.

Vagy van a kommunikáció és médiatudomány-moderátor vagy kommunikátor irány.. nem tudom ez mennyire érdekelhet.

Mást így az érdeklődésed alapján nem nagyon tudok ajánlani. Szinte mindent kilőttél már az elején :D

2015. aug. 19. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, amit összegyűjtöttél nekem, hasznos volt.

A kérdésem, hogy ezen a projektmenedzsment szakon milyen szintű lehet a matek, van valakinek személyes tapasztalata? Illetve ha 277 pontom van, akkor esélyes lehet felvételikor ugye?

Köszönöm.

2015. aug. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!