Akik 18 évesek elmúltak hogyan tudnak egyetemen/főiskolán tanulni? Miből?
Figyelt kérdés
Én 18 évesen nem tudtam tanulni mert akkor nem volt miből élnem, így elmentem dolgozni, mellette levelezőre.Akik 18+ évesen nappalira járnak ők hogyan tartják fent magukat és közben bent vannak hétköznap munkaidőben az óráikon?2015. aug. 17. 20:03
1/5 anonim válasza:
szülői támogatás, máshogy nem megy, illetve diákmunka a szabadidőben, vagy nem jár be órákra
2/5 anonim válasza:
Szülői támogatás (az pl már egy elég nagy támogatás, ha otthon tudsz lakni és kapsz a kajából, amit a szüleid esznek), diákhitel, munka (én egy évig jártam úgy egyetemre, hogy nem dolgoztam, azóta folyamatosan dolgozom, diákmunkából rosszabb esetben 40000, jobb esetben, pl nyáron akár 100000 is összejön).
3/5 anonim válasza:
Államilag támogatott képzés és diákmunka. Diákmunka elhagyható, ha a szülők támogatnak és ösztöndíjakból is csurran-cseppen.
4/5 anonim válasza:
Eleinte csak diákhitel, utána jött pár félévig szociális ösztöndíj, minden félévben tanulmányi ösztöndíj, plusz az elmúlt 1 évben már dolgoztam is. És persze szülői támogatás, de ide nem csak a pénz sorolandó.
5/5 anonim válasza:
Én államilag támogatott szakon végeztem + szülői támogatás. Így azért viszonylag könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!