Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szociális gondozó vagy Ápoló?

Szociális gondozó vagy Ápoló?

Figyelt kérdés

Ápolóira iratkoztam be, összesen 3 éves OKJ-s képzés.

De most átgondoltam a deolgot, és bennem van, hogy talán nem is tudnám csinálni.. A vérvételek, sebkötözések, látni hogy valaki szenved vagy meghal.. Vagy mégdurvább dolgokat..

Viszont mindenképpen külföldre vágyom 3-4 év múlva, és olyan tudást szeretnék szerezni, amivel biztosan nem leszek munkanélküli, és a két gyerekemet biztonságban tudhatom majd...

Szerintetek leküzdhető a félelem azoktól a dolgoktól amit írtam, vagy ez nem olyan dolog, amibe belerázódik az ember, és inkább válasszam a szoc.ghondozóit..De azt sem tudom, hogy azzal is boldogulok e, vagy pár év múlva annyian lesznek ilyen képzettséggel, hogy nem megyek majd vele semmire...

2015. aug. 17. 08:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most írok.

Bp-i vagyok, és az "esti" csoportba jelentkeztem.

Heti egy nap szombaton reggeltől-estig.

2 év+1 év ráépülő képzés.

2015. aug. 19. 07:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudsz menni a Nyílt Napra?
2015. aug. 19. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy állsz a dologgal azóta, de ha gondolod, írj. Hasonlóképpen álltam a dologgal, mint Te, azóta másodéves vagyok.:)
2015. szept. 16. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó Te is a P. Kincstárba jársz?
2016. ápr. 3. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!