Mi történik akkor, ha 2 szakirányom van felvéve, de csak egyet végzek el?
Ez tévedés, különben mi értelme lenne a szakiránynak, ha az nincs feltüntetve a diplomában?
Az biztos, hogy megkapod a diplomát, amennyiben a megfelelő kreditpontot megszerezted, sikeresen megvédted a szakdolgozatodat, illetve záróvizsgáztál.
A kérdés inkább az, hogy melyik egyetem melyik szakán tudsz egyszerre két szakirányt elvégezni? Nyilván nem lehetetlen, de számomra fura, nálunk a TF-en nem is engedik ezt a lehetőséget (egyszerre legalábbis biztosan nem).
2-es vagyok, nem vitatkozni szeretnék, de nekünk szakiránnyal együtt van feltüntetve a végzettségünk a diplománkban, még mindig a TF-ről beszélek.
Az viszont lehetséges, hogy más egyetemeken meg az van az, amit te mondasz, én csak azt mondom, hogy nagy általánosságban ezt nem lehet kijelenteni.
A többit pedig tudom, mert magam is a felsőoktatásban tanulok, most már MSc-n :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!