CANON F-718SGA vagy F-789SGA tudományos számológép?
Figyelt kérdés
Első 4 ezer második 6 ezer Ft. Melyiket vegyem egyetemre? Esetleg egyéb típust?2015. aug. 16. 16:21
2/4 anonim válasza:
Ezeket nem ismerem. Ha biztosra akarsz menni akkor Casio FX-570ES Plus, vagy FX 991ES.
3/4 anonim válasza:
Nekem is sokáig megvolt a casiom:) én is azt ajánlanám!
4/4 anonim válasza:
Én a 789-est vettem. Ha ennyivel több tudásra nincs is szükségem, de a mértékegység átváltó mindenféleképpen nagy segítség, ami a 718-asban nincs benne. Nincs 2e ft a kettő közötti különbség. Amúgy egy nagyon jól használható szerkezet, csak ajánlani tudom. A casio is remek készülékeket gyárt, de ami a 718-al egy szinten van, drágább vagy 2e ft-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!