Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül a Kresz vizsga?

Miért nem sikerül a Kresz vizsga?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nem készülsz fel rá rendesen. Megsúgom, a többi már csak nehezebb lesz!
2010. márc. 9. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Elkapkodod,nem figyelsz,nem tudod a választ.Hányadik volt?Amúgy a többi tényleg sokkal nehezebb lesz,és sokkal jobban kell majd figyelned.
2010. márc. 9. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
a sok gyakorlat az amitől megtanulod, ...
2010. márc. 9. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:
A1 re tenném le ma voltam harmadjára és itthon a teszt cd n 0 hibára megcsinálom mindegyiket :S
2010. márc. 9. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez volt velem is: itthon hibátlanra csináltam a CD-n a teszteket, aztán kétszer is megvágtak KRESZ-en, és mindig egyetlen nyavalyás ponton... Harmadjára úgy mentem neki, hogy vagy sikerül, vagy nem lesz jogosítványom. Egy szót sem tanultam, többet már nem lehetett. És sikerült... (Azután elsőre sikerült a forgalmi úgy, hogy nem fizettem le a bitost, azóta is balesetmentesen és jól vezetek.)

Szerintem stresszelsz, és kapkodsz. Más nem lehet a baj. Nagyon könnyen mondják az emberek, hogy "nem tanulsz", de ha a tesztjeid otthon hibátlanra sikerülnek, akkor ez egyszerűen nem igaz.

Szóval szerintem nyugodj meg, nem lesz semmi probléma, ha lenyugszol, és tiszta fejjel tudsz gondolkodni a vizsgán.

2010. márc. 9. 15:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2010. márc. 9. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:

45s vagy 1 perc van egy kérdésre?(már régen vizsgáztam :D)

A lényeg, hogy gondold át, van időd nyugodtan válaszolni és úgy sikerülni fog, mert nem kevés rá az idő, ha valaki tudja, csak gondolom kapkodsz.

2010. jún. 28. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!