Miért nem sikerül a Kresz vizsga?
Ez volt velem is: itthon hibátlanra csináltam a CD-n a teszteket, aztán kétszer is megvágtak KRESZ-en, és mindig egyetlen nyavalyás ponton... Harmadjára úgy mentem neki, hogy vagy sikerül, vagy nem lesz jogosítványom. Egy szót sem tanultam, többet már nem lehetett. És sikerült... (Azután elsőre sikerült a forgalmi úgy, hogy nem fizettem le a bitost, azóta is balesetmentesen és jól vezetek.)
Szerintem stresszelsz, és kapkodsz. Más nem lehet a baj. Nagyon könnyen mondják az emberek, hogy "nem tanulsz", de ha a tesztjeid otthon hibátlanra sikerülnek, akkor ez egyszerűen nem igaz.
Szóval szerintem nyugodj meg, nem lesz semmi probléma, ha lenyugszol, és tiszta fejjel tudsz gondolkodni a vizsgán.
45s vagy 1 perc van egy kérdésre?(már régen vizsgáztam :D)
A lényeg, hogy gondold át, van időd nyugodtan válaszolni és úgy sikerülni fog, mert nem kevés rá az idő, ha valaki tudja, csak gondolom kapkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!