Titeket zavarna ha egy rákos lány az osztálytársatok lenne?
Szeptemberbe kezdődik a kemoterápiám... Valószínűleg ki fog hullani a hajam, félek, hogy kinéznek majd az új iskolámban ugyanis pont most érettségiztem. Új környezet új emberek. Lesz ott két barátnőm, de ennek ellenére félek, hogy megbámulnak majd.
19L
Dehogy zavarna, eszembe se jutna. Remélném, hogy minden rendben lesz veled, és igyekeznék segíteni amiben csak lehet. :)
20/F
Ha teheted, tegyél fel parókát. Akkor nem bámulnak meg, és szánakozó megjegyzéseket, pillantásokat sem kell hallgatnod.
A gyógyulásodért meg szorítok.
Már hogy zavarna?! :)
Egyetem, ugye?
Mielőbbi gyógyulást!
Nagyon sajnálom, remélem hamar meggyógyulsz!
De ne aggódj, egyetemen nem szokás olyan dolgokért csesztetni az embereket, amiről nem is tehetnek. Pláne nem ilyen dolog miatt.
Fel evig volt egy rakbol kigyogyulo osztalytarsam. Halasztania kellett,ugy kerult az en osztalyomba. Lenyeg a lenyeg, a tanarok ismertek regebbrol, kedvesek voltak vele meg mi is az osztallyal, probaltunk baratkozni, de persze eleg csendes volt, ami vegul is ertheto, mert nehez dolgon ment keresztul. Az o haja mar visszanovoben volt. Nem szoltuk meg soha, sot! Meg a legbunkobbik osztalytarsunk is csak sajnalta, mert keresztulment azon, amin. Egy problema volt csak, ez pedig a tanaroktol kapott kituntetett figyelem volt. Volt amelyiktol szep fuzetet kapott, a masiktol meg plussmacis kulcstartot, utobbit ora elejen, meg csak nem is akkor, miutan kicsengetnek, hanem ott elottunk valami szornyu tenyerbe maszo hangon... :D Megjegyzem, ez a tanar egy hazsartos sarkany volt, plusz lenezo.
Arra jukadnek ki, hogy ellenszenvet esetleg a tanaroktol kapott szanalommal jaro ajendekok, megkulonboztetes es ehhez hasonlok valthatnak ki. DE ezzel ne torodj, nem te tehetsz arrol, hogy sajnalnak es kimutatjak.:) Erot es egeszseget kivanok! :) A paroka meno, fogadd meg az elozo tanacsat! ;)
nekem is volt ilyen osztálytársam, tökre szerettük, nagyon laza volt, minden nap másik parókában, volt neki olyan mikrofon frizus is :) szóval ő lazán vette nagyon, persze azért ez csak a látszat volt.
egyébként az egyetemen én már láttam egy csomó tolókocsist, bottal közlekedőt, sőt, vakot is, szóval ne aggódj, velük előzékenyebbek az emberek, nem pedig kiközösítők :)
Nagyon köszönöm a válaszokat, remélem tényleg úgy lesz, ahogy elmondtátok. Tanári szakra jelentkeztem, de orvosi papírt nem kaptam a betegség miatt így nem vettek fel. Az utolsó pillanatban jelentkeztem egy OKJs szakra az Athénében.
A paróka felmerült, de nem szeretnék hordani. A fenékig érő hajamat levágattam és elküldtem egy alapítványnak. Én nem tudnék mű hajat hordani. Azt mondják az orvosok, hogy nehezebben nő vissza alatta az igazi haj. Barátkozom majd a kendővel.
Köszönök mindent és azt kívánom bár visszakapnátok azt a boldog érzést, amit én kaptam a sorok olvasása közben.
Szia milyen rákkal küzdesz?
Kitartást kívánok és azt, hogy gyógyulj meg mihamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!