Kéttannyelvű iskolában előkészítő évesként miket kell venni és mennyit?
Figyelt kérdés
Most leszek 9.-es (előkészítő spanyol) a Pécsi Kodály Zoltán Gimnáziumban. Aki oda járt vagy hassonló helyzetbe volt, vagy van kérem írja meg mit kéne vennem. (Az első évben heti 20 óra spanyolom lesz. Emellett pár óra tesi,magyar, matek, infó, és dráma heti egyszer.) Mert az áruházakban augusztusban vannak az akciók és én csak szeptember 1.-én tudom meg pontosan mi kell (de akkor már elfogynak az új dolgok).2015. aug. 13. 13:14
1/2 anonim válasza:
Én angolos voltam, de előkészítős. Szótárat, amibe a szavakat írod és valami színeset, hogy ne legyen egyhangú. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Más nem is kellett?
2015. aug. 13. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!