Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbánom, ha nem megyek...

Megbánom, ha nem megyek gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nem érdemes kihagyni, nagyon jó lesz. Nagyon sok ember nem megy, sőt a többség. Amúgy sem vagyok az a bulizós, piálós. Nem az én világom az, hogy több nap berúgjak. Szerintem ez inkább a szervezők erőltetik, hogy itt most mindenkit meg fogsz ismerni, nem boldogulsz, ha kihagyod.

Eddig akartam menni, de már nem vagyok biztos benne.

2015. aug. 12. 07:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ELTE gólyatáborok általában 20 ezer felett vannak, de volt már 30 ezer is. A legrosszabb eshetőséget írtam, nem az átlagosat, hiszen minden egyetemen más.

A plusz költségekkel (pl nem adnak alkoholt és helyben kell venni) pedig simán megugorja a 30 ezer forintot.

2015. aug. 12. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:
A 16.500 is ELTE. Tavaly is ennyi volt.
2015. aug. 12. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Én sem megyek.

Nézd,minden a nyitott személyiség kérdése. Ha nyitott vagy és kedves,tök mind1 hogy ott voltál-e a gólyatáborban vagy sem,lesznek barátaid. Ha nagyon zárkózott vagy kissé nehéz dolgod lesz,de akkor is lehetnek barátaid,csak több idő kell hozzá majd. :)

2015. aug. 12. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg menjél. Erőszakkal senki nem fog matt részegre itatni, egy kevéstől meg nem lesz bajod, kicsit feloldódsz legalább.

Ha mindenki aki volt azt mondja, hogy jó, akkor nyilván az is. Olyan kommenttel nem is nagyon szoktam találkozni, hogy volt valaki de megbánta. Erre fogsz emlékezni, nem arra amit ez a 3-4 nap alatt csináltál :)

Én se voltam még amúgy, de jövőhéten megyek.

2015. aug. 12. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:

"A 16.500 is ELTE. Tavaly is ennyi volt."

ELTE IK gólyatábor 2015: 28900 Ft

2015. aug. 13. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!