Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg akkora nagy "bűn"...

Tényleg akkora nagy "bűn" volt vagy túlzott?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ma be kellett adnom rajzra egy kéthetes otthoni munkát,egy makettet. Felmentem A makettel a rajzterembe,hogy átadjam a tanárnőnek. Eddig nem is volt gond,de amikor beszélni akartam vele,akkor elment(közben letett egy tollat az asztalra),és csak annyit mondott,hogy írjuk rá(egy másik srác is hozott makettet) a nevünket. Nálam nem volt toll,a srácnál sem,erre mondta,hogy akkor írjuk rá azzal amit a tanár letett. Miközben ráírtam a nevemet,csak hangos ordibálást hallottam a hátam mögül,hogy mit képzelek,hogy az ő tollát használom. Én mondtam,hogy sajnálom,meg elnézést,és hogy kölcsönkértem volna,ha nem rohan el a másik tanárral. Erre a rajztanár azzal jött,hogy direkt azért vette,mert csak ő írhat vele(erről nem tudtam),és most már akkor el is vihetem,mert ő nem fog többet írni vele(nem értem,miért viselkedett úgy velem,mintha leprás volnék). Én mondtam,hogy akkor veszek neki egy másikat,de ő meg játszotta a sértődöttet. Nem értem,hogy miért kell ezen annyira kiakadni? Két szót írtam le,nem fogyasztottam ki a tollát, bocsánatot is kértem(erre ő azt mondta,hogy ez amerikai stílus). Mit várt volna? Térden állva kérjek bocsánatot? Rajtunk kívül két srác volt a teremben,de ők is csak néztek,hogy hogy üvöltözött velem. Szinte már csak az lett volna a csúcs,ha szaktanárit ad emiatt(belőle kinézem). A sztori vége az lett,hogy beadtam a makettet,de láttam a tanár szemén,hogy már bosszút forral.Tuti,hogy lehúzza majd a makett-jegyemet,ami azért bosszant,mert nagyon sokat dolgoztam vele,ráadásul egy piros,tz-s jegynek számít(10.-es vagyok) Én elismerem,hogy hibáztam,de szerintem túlzás,amit csinált. Mi a véleményetek erről?
2010. márc. 8. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem:(

Hú, én állandóan kölcsönadom a tollamat, ceruzámat....stb. a tanítványaimnak:))))))))

2010. márc. 8. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Mekkora paraszt ez a tanár.Vagy valami oltári szar napja van,amit rajtad tölt ki.
2010. márc. 8. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Bolond az a tanár:) ha nem szokott mindig ilyen lenni, akkor csak nagyon nagyon rossz napja volt, talán másnapra kipiheni. de akkor is túlzás, hogy egy toll miatt ilyen hiszit csapott
2010. márc. 8. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a tanár egy idióta.
2010. márc. 8. 18:16
 5/8 anonim válasza:
Hát ez a tanár tényleg nem normális :S inkább ő túlzott.
2010. márc. 8. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen hisztis p.csák a tanárok között is. Sajna sok ideggyenge nő (és esetenként férfi) választja a tanári pályát, amihez azért valljuk be, kell türelem. Nekem is volt olyan kémia tanárnőm, aki minden apróságon nekiállt hisztizni. Egyszer megtudta, h az osztályunkból 2 lány különtanárhoz jár, és ezt személyes sértésnek vette, hogy ezze az ő tanári teljesítményét becsmérlik le (valójában nem volt szó tanári teljesítményről, ugyanis eljófejkedte az órákat, így túl sok idő nem jutott a tananyagra, amit ezért 20 perceben mindig eldarált.).

Bocsi, nem akartam ilyen hosszúra nyújtani. A lényeg az, hogy ha emiatt kiszúrna veled, ne vedd fel (tudom, ez így nehéz9, de hidd el, vannak a rajznál sokkal fontosabb tárgyak is). Ő meg elég szánalmas és kicsinyes, ha így akarja megtartani a tekintélyét.

2010. márc. 8. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Röviden: egy idióta f@sz a tanárod, én mennék az igazgatóhoz...
2010. márc. 9. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem valami pszichológiai alkalmassági vizsgálatot elő kellene írni a tanároknak...
2010. márc. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!