Tényleg akkora nagy "bűn" volt vagy túlzott?
Ezt én sem értem:(
Hú, én állandóan kölcsönadom a tollamat, ceruzámat....stb. a tanítványaimnak:))))))))
Vannak ilyen hisztis p.csák a tanárok között is. Sajna sok ideggyenge nő (és esetenként férfi) választja a tanári pályát, amihez azért valljuk be, kell türelem. Nekem is volt olyan kémia tanárnőm, aki minden apróságon nekiállt hisztizni. Egyszer megtudta, h az osztályunkból 2 lány különtanárhoz jár, és ezt személyes sértésnek vette, hogy ezze az ő tanári teljesítményét becsmérlik le (valójában nem volt szó tanári teljesítményről, ugyanis eljófejkedte az órákat, így túl sok idő nem jutott a tananyagra, amit ezért 20 perceben mindig eldarált.).
Bocsi, nem akartam ilyen hosszúra nyújtani. A lényeg az, hogy ha emiatt kiszúrna veled, ne vedd fel (tudom, ez így nehéz9, de hidd el, vannak a rajznál sokkal fontosabb tárgyak is). Ő meg elég szánalmas és kicsinyes, ha így akarja megtartani a tekintélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!