Portfòliò felület megnyitása 2015. Megtörtént?
Na, akkor húzzál bele! Nekem három hétig tartott és nagyon megszenvedtem vele. A szakmai életutat én is a végére hagytam, mert teljesen tanácstalan voltam, mit kezdjek vele. Végül is arról van szó, hogy a tanításban eltelt évek folyamán hogyan és mennyire sajátítottad el a tanári kompetenciákat. (Megtalálod az útmutatóban.)Szóval én elkezdtem a pályaválasztással (pedagógus szülők, stb.) aztán leírtam milyen iskolákban tanítottam, kiktől kaptam segítséget az elején, hogyan próbáltam fejlődni (másoddiploma, tanfolyamok), hol tartok most, 33 év után.
Egy kolléganőm, aki jóval fiatalabb nálam, ő ped. 1-be lép most a gyakornoki két év után, sorra vette a kompetenciákat, és annak alapján írta le saját gondolatait. Szerintem így is jó. Végül is nincs megszabva a forma, az a lényeg, hogy magadat mutasd meg! Persze az derüljön ki, mennyire szuper vagy a kompetenciákban (most az egész világ a kompetenciák körül forog). Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!