Ha nincs bankszámlaszámom, akkor üresen lehet hagyni a Neptunban ezt a részt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 20:55
2/5 anonim válasza:
Nem tudom melyik egyetemen vagy,de nálunk bankszámlaszám kötelező volt,mert pl az ösztöndíjat is arra utalják...
3/5 anonim válasza:
erősen ajánlott hogy legyen, nekem az egyik szülőmé van beírva egyébként, különben nem tudnák utalni az ösztöndíjat, ami elég jól jön azért
4/5 anonim válasza:
Akkor igen, de beiratkozáskor szólni fognak miatta, hogy csináltass gyorsan, különben nem tudják hova utalni majd az ösztöndíjat, ha megkapod. Egyetemen bankszámla nélkül nehéz lesz élni. Plusz ha kollégiumot vagy valamilyen tartozást kell fizetned, azt is a te neveden levő számláról kérik.
5/5 anonim válasza:
3as vagyok, bár én is csináltattam számlát, sose a sajátomat használom, nekünk elfogadják akárhonnan, csak pénzt kapjanak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!