Egyik ismerősöm lakott ott, és én is jártam nála sokszor...
hát...
Putri :D
Azért annyira nem, de szerencsétlen kicsit lepukkant, és ahhoz képest meg drága. És jó helynek sem mondható, ahol van, szerintem elég kieső hely (de van a közelben egy Lidl), az egyetlen, ami ezt javítja, hogy ott az 1-es villamos végállomása. (Meg ha majd egyszer csak megépül a budai fonódó villamoshálózat, akkor ott lesz még más villamosoké is :D)
A mosdókban általában rohadt büdös volt, amikor én ott voltam, ilyen pöcegödörszag, a konyha nem túl jól felszerelt, télen a szobák ablakán ömlik be a hideg.
Két kollégium van egymás mellett, az egyik színvonalas és jó hely ez a Márton Áron és a 35 számon van.
A másik, meg egy hajléktalanszállóval van egyben (amit hivatalosan munkásszállónak neveznek) ez utóbbi a 25 szám alatt van és diákszálló vagy valami ilyesmi van kirakva rá, ágyipoloskás a zuhanyzóba wc-zős hely, 2 kellemetlen portással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!