SZTE beiratkozás: mikortól lehet majd időpontot foglalni (modulo) a beiratkozásra?
Figyelt kérdés
Megkaptam a levelemet, és a beiratkozással kapcsolatos információk között olvastam, hogy külön időpontot kell kérni, próbáltam is, de még nem engedi a modulo.2015. aug. 4. 14:35
1/6 anonim válasza:
adategyeztető űrlap → csatolt űrlap kitöltése → majd foglalsz egy időpontot magadnak
Nekem tegnap engedte az időpontfoglalást, és azt írja, hogy sikeres.
4/6 anonim válasza:
hogy lehet h nekem fix időpont van feltüntetve?!
(a levélben)
te elsős leszel?
5/6 anonim válasza:
Nekem a levélben azt írják, hogy augusztus 24-29 között van a beiratkozás.
24. délután: szabad
25. délelőtt: FOK
25. délután: ÁJK, FOK
26. délelőtt: GTK
26. délután: ZMK, ÁJK
27. délelőtt: MGK, ETSZK
27. délután: ETSZK, GYTK
28. délelőtt: ÁOK
28. délután: MK
29. délelőtt: szabad
Ezek az időpontok csupán javaslatok, hogy minél hatékonyabb legyen a munka, de lehetőleg mindenki azt az időpontot válassza, amikor a saját karának beiratkozása van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már értem :)
2015. aug. 4. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!