Milyen tanszereket célszerű beszerezni az egyetemre?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 17:57
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hova jársz. Ami tuti, az a füzet és a toll. A többit az első órákon elmondják.
Nekem nem is füzetem volt, hanem a/4-es lapjaim, amikre jegyzeteltem, este meg lefűztem mappákba. Jól jött az államvizsga előtt :)
3/3 anonim válasza:
Abszolút függ a szaktól.
Füzetek (én szerettem a hagyományos, kicsi, A/5-ös füzeteket, jó volt bele jegyzetelni, kicsi táskába is belefért a napi adag), néhány gyűrűs dosszié, bele bugyik mondjuk tantárgyanként az esetleges egyéb papíroknak, jegyzeteknek, fénymásolatoknak, stb
Toll (színes is), ceruza, tudományos számológép.
Persze én még akkor jártam, amikor sem laptop, sem okostelefon nem volt minden embernél, de még csak néhánynál sem. Pedig nem volt olyan rég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!