Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Beiratkozáshoz milyen méretű...

Beiratkozáshoz milyen méretű igazolványképet kell vinni? És ilyenkor többet csinálnak egyszerre, vagy csak egy darab képet adnak?

Figyelt kérdés
Ja, és a legfontosabb: ez ingyenes?
2015. aug. 1. 18:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó, akkor szerintem itt hagyjuk is abba ezt az igazolványképes témát. Csináltatok valahol, és kész. Egyébként annyira nem olcsó, mert pl. a legközelebbi Fujiban 1200 6 db igazolványkép (csak ilyen kiszerelésben lehet kérni). És ez valóban nem egy nagy összeg, de amikor 3000-et kell fizetnem egy szaros erkölcsi bzonyítványért, 1400-et a diákért, havi 15-16 ezret a koliért, majdnem 4000-et a bérletért, ugyanennyit az odavissza útért, stb,és mindezt szülői támogatás nélkül, akkor azért erősen elgondolkozik az ember, hogy mire költ.

Mindenesetre hasznosak voltak a válaszok, bár nem értem, hogy miért kell névtelenül bunkózni. Attól, hogy neked valami egyértelmű, nekem még nem biztos. Éppen erre való ez az oldal, hogy segítsünk egymásnak. Én ha segítek valakinek (még ha névtelenül is), akkor azt mindenféle irónia nélkül teszem. Pont. :)

2015. aug. 2. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:
(Felénk csak 2 fotós van, olyan magasan tartják az árakat, amilyenen nem szégyellik, de egy 6 db-os igazolványkép 500 Ft.)
2015. aug. 2. 19:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem. Jó nektek.
2015. aug. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!