Van olyan aki úgy kezdte el a vezetést oktatóval, hogy még sosem vezetett előtte?
Persze, nekünk nem volt autónk, mikor tanultam vezetni.
Kérdeztem akkor barátokat, hogy náluk hogy ment, mikor szülőkkel, tesókkal vezettek először, azt mondták, kb ugyanúgy, mint az oktatóval. Szóval azon az 1-2 órán semmi nem múlik, annyi idő alatt bele lehet jönni az alapokba.
Sosem, gyerekként játékból sem ültem a volánnál. Azt sem tudtam, melyik pedál melyik.
Szóval igen, van ilyen, és szerintem (remélem!) a többség ilyen, hogy nem vezetett előtte sosem.
Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam :)
Mondjuk barátnőm is most kezdett el vezetni és őt az oktató egyből kivitte a forgalomba :S
Én sem vezettem előtte soha, de nem éreztem hátrányát. Sőt, mivel kérdezte az oktató, és elmondtam, hogy egy centit se, így is kezelt.
Jobb volt így, hogy nekem kellett ráérezni a dologra, hozzászokni az autóhoz.
Mondjuk mi is csak két alkalommal voltunk a "rutin pályán",és az óra végén nekem kellett visszahozni az autót a városba. Be voltam sz.rva, de hihetetlen is volt :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!