Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nézitek le az embert...

Miért nézitek le az embert ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Csak nekem tűnt fel, aki OKJ-s képzésről tesz fel kérdést vagy más szakmáról, arra senki nem válaszol vagy csak nagyon kevesen. Bezzeg ha bármely egyetemről van kérdés, még akkor is, ha lényegtelen például, hol található a BME-GTK a mosdó lesz 8-10 válasz is. Bírom, hogy itt mindenki játssza az értelmiségit. Holott fele ember közületek szintén nem jár egyetemre állítom vagy ha jár is pár év múlva kibukik a fen*be. Kezdjük ott egy értelmiségi nem Gyakori Kérdéseken oltogatja le az embereket van jobb programja annál, vagy éppen tanul vagy dolgozik és nem innen szerzi az információt az egyetemről. Puzsérnak igaza van. Tele van az internet meg jó pár hírportál is ilyen internet értelmiségiekkel, aztán fele ember, ugyanúgy hegesztő.

2015. aug. 1. 08:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem ujdonság itt, névtelenül mindenki más akar lenni.
2015. aug. 1. 08:10
 2/15 A kérdező kommentje:
1#: Teljesen egyetértek veled, csak nem értem, miért kell az embereknek megjátszani magát? Játsszák meg magukat csajoknak, amikor udvarolnak, talán ott több sikerük lenne, mert nem nálam ezzel szimpátiát nem szereznek. Meg már nagyon unalmas ez az oltogatás ez 11-12 éveseknél menő.
2015. aug. 1. 08:14
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Én magamból kiindulva, arra tudok válaszolni amit ismerek, OKJ-ra sosem jártam. Egyetemre járok. A többieket nem tudom.
2015. aug. 1. 08:15
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Amihez nem értek, arra nem tudok válaszolni. Aki az egyetemi dolgokhoz nem ért, az arra nem fog tudni válaszolni. Ennyire egyszerű a dolog.
2015. aug. 1. 10:19
 5/15 anonim válasza:
49%
A vicces ebben az, hogy néha azok akik OKJ képzésre járnak, az OKJ után olyan egyetemre nyernek felvételt ahova más csak szeretne... :) én sose jártam OKJ-ra, szoval ezt nem azert mondom mert sértett vagyok :D
2015. aug. 1. 16:09
 6/15 anonim válasza:
0%
#4: OKJ-t végeztem, 200+k-t keresek :) te viszont ilyen mentalitással a mekiben fogod verni magad minimálbérért.
2015. aug. 1. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 Ezt csúnyán benézted. Nettó 600k-t keresek. Ja, hogy èn egyetemet végeztem.
2015. aug. 1. 16:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Most komolyan? Mint az óvodások.
2015. aug. 1. 16:52
 9/15 anonim válasza:
#7 nyilván. Hatmilliót, nem? :)
2015. aug. 1. 17:41
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem kértem hogy higgy nekem. Tudod az IT-be sok pénz van.;)
2015. aug. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!