Mennyi esélyem van bejutni a kollégiumba?
Figyelt kérdés
Pécsre megyek az orvosira és a Balassába szeretnék bejutni, szerintem egész jó a tanulmányi eredményem.
Hogy van több esélyem bejutni, szociális, vagy tanulmányi alapon??
Mindenképpen szeretnék bejutni, mert kb. 3 óra lenne otthonról eljutnom Pécsig.
2015. júl. 31. 20:28
1/3 anonim válasza:
Pécsről nem tudok nyilatkozni, de nálunk Szegeden 500 pontos a kolijelentkezés, ebből 240 a szociális helyzet, 160 a tanulmányi eredményért, 100 pedig a közösségi munkáért kapható pont. Gondolom más egyetemeken is inkább a szociális helyzet számít a felvételnél.
2/3 anonim válasza:
Szia! Tanulmányi és szociális alapon is jelentkezhetsz a kollégiumba, valamelyik alapján biztosan felvesznek. :)
3/3 anonim válasza:
Hát figyelj, én már sokszor voltam bent sokféle koliban, Balassában is. Lényeg, hogy valaki olyannal menj be, akinek van belépője. Meg van ahol kifele is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!