Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Színész szeretnék lenni, de...

Színész szeretnék lenni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval idén leszek 8.-os így arra döntöttem hoyg színésznő szeretnék lenni. Sokan mondták már hogy megvan hozzá a tehetségem, viszont a szüleim nem nagyon támogatnak ezen a pályán. Az Ady-ba szeretnék jelentkezni (Debrecen) egyik dráma részére. Viszont a baj ott kezdődik, hogy nincs semmi énekhangom. Egyszerűen nem tudok szépen énekelni. A kérdésem pedig az lenne, hogy mennyire lenne ez "rossz pont" a továbbtanulásban? Tehát ha, tehetségem és az "eszem" is megvan hozzá (tehát jeles tanuló vagyok) akkor mennyire befolyásolná az énekhangom a felvételi jelentkezést? Muszáj hogy jó énekhangom legyen? Kérlek segítsetek! :)) Köszi :) 13/L

2015. júl. 31. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Az éneklés fejleszthető egy bizonyos szintig, szóval ha tényleg ez az álmod, akkor próbálkozz énektanárrl és soksok gyakorlással. De sajnos nagyon fontos, hogy szép hangod legyen, főleg a színházi színészeknél nagy elvárás. Ady-s ismerőseim (drámások) szépen énekelnek, van külön ének órájuk és (azt hiszem, de nem mernék rá mérget venni), hogy vizsgázniuk is kellett énekből.
2015. júl. 31. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ehhez egyetemre kell majd menned színész szakra, ha énekelni nem tudsz, akkor meg esélytelen.
2015. júl. 31. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó választás az Ady!
2015. júl. 31. 16:06
 4/4 Üveg33 válasza:
Én a szentesi dráma tagozatra járok, nálunk is van aki nagyon rosszul énekel, és őt pl. felvették az Adyba is. Ha színésznőnek készülsz, mindenképp fejleszd az énekhangod, de az Adyba így is fel fognak venni, ha tényleg van tehetséged.
2015. aug. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!