Hova menjek tovabb? Nem tudom eldonteni. HELP ME! Tovabb lent?
Sziasztok!
14 eves lany vagyok es kellene egy kis segitseg.
Most egy nyolc osztalyos gimnaziumba jarok (Piarista gimi=vallasos).Most leszek 8.-os es szeretnek mashova felvetelizni.Ahova felvetelizek: Kozgazdasagi,Kereskedelmi(Szakkozepiskola).En inkabb a kereskeldelmibe szeretnek menni,mert ott van nagyon sok ismerosom es baratom.Szakot is szeretnek tanulni,de valami olyat hallottam hogy ha szakot tanulok akkor +2 evet ott kell maradnom hogy leerettsegizzek.Ez tenyleg igy van??Itt a linkje: bkkvszi.hu
A kereskedelmiben a pincer szakra vagy az idegenvezeto szakra szeretnek menni.
Viszont anyukam szerint erdesebb lenne a mostani iskolamban maradnom,mert tanarno,szuleszno vagy ovono szeretnek lenni.Szerintetek melyik legyek?
A pincer/idegenvezeto csak egy mellekallas lenne,pl a pincer addig,amig elvgzem a foiskolat.
Ha tanarno lennek,akkor biologia-foldrajz szakos lennek.Nagyon szeretnek dolgozatokat javitani es szeretnek egy osztalyt is.Ugyanugy szeretnek tanitani mint az en tanarom mert nagyon nagyon jonak tartom a tanitasanak az formajat.Jatszva tanulunk es ezt en is tovabb szeretnem adni.
Ovono viszont azert szeretnek lenni mert imadom a kisgyerekeket es szivesen jatszok veluk es foglalkoztatom oket.
Szuleszno is szeretnek lenni,talan az a legjobban,de nemtudom hogy felvennenek-e foleg a kerekedelmibol..Szerintetek onnan van eselyem?Vagy menjek a kozgazdasagiba?Onnan ismerek egy lanyt akit felvettek szulesznonek (az unokatesomat),csak azt mondta hogy a kozgazdasai eleg nehez suli.
Segitsetek legyszi,ketsegbe vagyok esve:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!