Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kell-e bankkártya és adóazonos...

Kell-e bankkártya és adóazonosító jel az egyetemhez?

Figyelt kérdés
Nekem azt írták, hogy q-térben pótoljan a hiányzó adatokat, pl. személyi, TAJ szám, adóazonosító jel, bankkártya. Azt szeretném tudni, hogy kötelező-e a bankkártya és adóazonosító jel megadása is, mert nekem olyanom még nincsen.

2015. júl. 28. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Nem kötelező.
2015. júl. 28. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

számlaszámot szokás azért megadni, de az lehet valamelyik szülődé, oda érkezik a ösztöndíj, szoctám, meg ha kolis vagy akkor majd valakinek a bankkártyája is kell amivel utalod a pénzt, vagy ilyesmi

adóazonosító nekem megvan a rendszerben bár nem emlékszem mikor adtam meg, de talán nem dől össze a világ ha nincs megadva, bár ha számlaszámot úgyis beírsz akkor azt már semmiség

2015. júl. 28. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Bankkártya igen erősen ajánlott, eddig hogyan oldottad meg utalás nélkül? Q-tér miatt gondolom eltés vagy: a diákigazolvány árát, az 1400 Ft-ot is a neptunban utalva kell elküldened az egyetemnek, személyesen nem is tudod befizetni. Később ha bármiféle egyéb költséged adódik, azt is utalni kell a neptunban. Adóazonosítóra nekem pl még nem volt szükségem egy év alatt, de nem árt, ha van. Mármint én feltöltöttem, mert nekünk már általánosban ugráltak, hogy ilyen mindenképp kell.
2015. júl. 28. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Egyrészt nem bankkártya, hanem bankszámlaszám.

Másrészt pedig nem kötelező, de kimondottan ajánlott, mert csak a sajátodra tudják utalni az ösztöndíjakat

(Ehhez pedig az adóazonosító jeled is kötelező).

2015. júl. 28. 17:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Asszem akkor szerzek egyet.
2015. júl. 28. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!