Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Agrár szakokkal ellehet...

Agrár szakokkal ellehet helyezkedni?

Figyelt kérdés

Nézegettem állásokat neten de nem sokat találtam.

Ha egy ilyen szakon végzek (mondjuk mezőgazdasági mérnöki), eltudok majd helyezkedni vele? Esetleg mesterképzéssel? Nyelvekkel nem lenne probléma.

2015. júl. 28. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha valóban értesz is valamihez és az egyetem alatt a szakmai kapcsolatrendszeredet is kifejleszted. Mi kell hozzá?

1. eleve MSc mert önmagában egy BSc-től nem leszel szakember,

2. tudni kell angolul,

3. kell egy jó témavezető aki mellett bekapcsolódsz valami értelmes projektbe és új dolgozol, hogy a szakdolgozatod, diplomamunkád eredményeiről publikációid is legyenek, mert azok lesznek a referenciáid, hogy tényleg csináltál már valamit, tényleg értesz valamihez

4. részt kell venni nemzetközi konferenciákon, hogy képben legyél a legújabb eredményekről és módszerekről,

5. a PhD-n is érdemes elgondolkodni, mert azzal alakulnak ki igazán a dolgaid...

2015. júl. 28. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. júl. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!