Sulikezdési vásárláshoz jó bevált cuccokat tudnátok írni?
le fognak szólni, én a minőség híve vagyok. Lehet, hogy van 10 forintért füzet, de vakít a lapja neonfényben, olyan papírból készül, amin néha képtelenség írni, pláne tollal... akciósan az Ico süni füzezek sem drágák és jók is. Már van A4 változata, a Student, a spirálja verhetetlen. Tartós, szuper.
Tollból én az eldobható signettát veszem, egy-két minőségi tollam van, a pilotnak van rengeteg típusa.
Ceruza kb mindegy.
Színesből jollyt veszek, komoly gyerekkori trauma volt, hogy nem volt rózsaszín meg lila, csak ebben, de egy osztálytárs dicsekedhetett csak vele (38 vagyok). :)
Füzetekből a Pigna füzetek váltak be, mert elég kemény, fehér a lapjuk. Az olcsóbb füzetekre nem tudok rendesen írni, ezért abból aztán tanulni sem.
Tollból a vékonyhegyűeket szeretek, mint ezek:
Kicsit gyerekes a külsejük, de nagyon szépen lehet velük írni.
Ez pedig a másik kedvencem:
Szoktam venni hibajavító tollat, illetve 2-3 stabilo tűfilcet. Ceruzából olcsót veszek, mert nem használom sokat és egy olcsó radírt.
Még mire vagy kíváncsi?:)
18/L
Nekem nagyon fontos a suli-kezdő csomag, mert ha az tetszik szívesebben tanulok belőlük.
Füzeteket az auchan-ba vettem (sokkal olcsóbb mint a Tesco, vagy néhány papírbolt).
Mindegyik mintás, és színes, és KÜLÖNBÖZŐ. (ez fontos)
Másik nagyon fontos a stabilo tollak, nekem rengeteg van és sokkal átláthatóbbak vele e jegyzeteim (18/L) és van is idő velük írni órán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!