Mi az a besorolási döntés, mit tartalmaz?
mit tartalmaz?
pl.: mi alapján számolták a pontokat , többletpontokat?
Felülbírálhatnak még valamit a káromra?
Gondolok itt arra,hogy mégsem vesznek fel, hiába jött az sms meg látom,hogy bent vagyok?
Elvileg számolási hiba történt úgy kerültem be arra a helyre ahova jelentkeztem,de módosítani nem akarok már ezen, ők még tudnak/fognak szerintetek , felfog tűnni nekik vagy már nem?
Írd le mi történt érthetően.
A ponthatárokat a kapacitás határozza meg. Ha egy helyre 100 főt vesznek fel, de 700 jelentkezik, akkor értelemszerűen a 100 legjobb pontszámmal rendelkező jelentkezőt fogják felvenni és a 100. személynél húzzák meg a pontokat.
Ha a felvin a pontodat rosszul kalkulálták, akkor már rég szólnod kellett volna, mivel július 18 óta a pontja mindenkinek megjelent a felvi rendszerben. Ha neked többet számoltak, mint ami valójában van, azt jelezned kellett volna, mert ez így önmagában csalás, okirathamisítás miegysmás.
Na, ezért kell beadni a suliba beiratkozáskor a papírokat, ott ugyanis ellenőriznek. Aztán majd beiratkozás után szólnak, hogy viszlát.
Amúgy simán te lehetsz sík hülye, és nem értesz a pontszámításhoz.
20-áig lehetett jelezni, 21-én néztem meg először a dolgokat, akkor még fel sem tűnt , hogy több pontom van mint kéne aztán végülis már leszarom
egyébként meg vigyoroghatsz te gyökér , pont , hogy az ő hibájuk nem az enyém , szóval semmit nem csaltam én észre sem vettem jóhiszeműen elhittem nekik ,hogy amit számoltak az úgy is van és ezt akár bíróságon is lejátszatom velük :)
am egy trágya szakra jelentkeztem csak ,hogy legyen hallgatói jogviszonyom, szóval senki elől nem vettem el a helyét, meg sem telt az adott szakon a kapacitás fele sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!