Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elvileg felvettek a Nyíregyház...

Elvileg felvettek a Nyíregyházi főiskolára, de nem tudom, hogy támogatott szakra-e (FNA)?

Figyelt kérdés
Semmilyen formában nem kaptam értesítést a felvételről, de a ponthatárt átléptem, akkor most felvettek vagy sem és támogatott szakra vagy sem, ez fontos, mert ha fizetős sajnos nem tudok menni, mert azt nem engedhetem meg magamnak? Ez van írva a felvin: [link]

2015. júl. 25. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
milyen OKJ-t tanulhatnál az iskoládban?
2015. júl. 25. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, végülis a jelentkezéstől számítva csak pár hónapod lett volna utánajárni. xD
2015. júl. 25. 12:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendszergazdának tanulhatnék középsuliban. Utolsónak pedig: miután jelentkeztem, feltöltöttem a papírokat már nem foglalkoztam vele, igazából nem annyira érdekel, szívem szerint inkább maradnék középsuliban (ott vannak a barátok, meg már ismernek én is ismerem a helyet), de úgy gondolom, hogy többre viszem majd a fősulival az életben, ezért is jelentkeztem.
2015. júl. 25. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a barátaid sem szeretnének örökké a középsuliba maradni. Vagy nálatok az egész suli ilyen nem törődöm alul motivált? A jövődet szerintem nem az alapján kéne megválasztanod, hogy hol vannak a kis barátaid. Viszont ilyen hozzáállással ne kezd el a képzést. Se nem tudnád elvégezni, se nem éreznéd jól magad egy olyan közegben. Maradj a középsuliba, jó az, aztán mire ott végzel még elkezdhetsz valami komolyabbat tanulni, ami érdekel is, meg addigra talán felnősz a feladathoz.
2015. júl. 25. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással tényleg nehezen fogsz előre jutni. Ha hagyod hogy mindig csak úgy mások terelgessenek és oda sem nézel, hogy hova jelentkezel miattuk... Azt csináld amit te szeretnél és annak nézz utána alaposan.
2015. júl. 25. 19:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Abszolút igazatok van, de mint írtam azért jelentkeztem, mert úgy gondolom azzal többre vihetem, tehát a barátaim miatt - bármennyire is szeretnék - nem fogok visszamenni középsuliba, mert tudom, hogy ezzel többet érek valószínűleg. Azért kérdeztem meg, hogy középsuli vagy fősuli éri meg jobban (evidens, hogy az utóbbi), mert mivan, ha azt mondjátok, hogy többet érhetek a középsulival. Köszi az eddigi válaszokat :)
2015. júl. 26. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!